2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Sevgili Mezunumuz, öncelikle başarınızdan dolayı sizi ve ailenizi kutlar, başarılarınızın devamını dileriz.

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 11 Haziran 2019 Salı günü saat 18.00’de Yalova Atatürk Stadyumunda yapılacaktır. Törende sizi ve ailenizi görmekten mutluluk duyarız.

Yalova Üniversitesi ailesi olarak bizler için onur verici olan bugünde törenimizin düzenli bir şekilde yapılabilmesi için aşağıda sunulan açıklamalara titizlikle uyulması önemle rica olunur.

• Törene mezunlarımızın ilgili Fakülte ve Meslek Yüksekokullarından temin edecekleri cübbeleri ile katılmaları zorunludur.
  • Cübbeler 24 Mayıs 2019 Cuma günü ilgili birimlerde dağıtılmaya başlayacaktır.
  • Tören provası 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 15.00’de Yalova Atatürk Stadyumunda yapılacaktır. Törene katılacak olan tüm öğrencilerimizin ve bölüm sorumlularının provada hazır olması gerekmektedir.
  • Tören günü ise, en geç saat 17.00’de Yalova Atatürk Stadyumunda, bölümünüz için ayrılan yerde bulunmanız gerekmektedir.