Çınarcık Meslek Yüksekokulumuz Klavye Yarışmasında Yeniden Birinci Oldu

On bir yıllık geçmişi ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Ulusal Klavye Yarışması’nın bu sene on ikincisi, "12. Ulusal Klavye Yarışması" adıyla 3 Mayıs 2019 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

12. Ulusal Klavye Yarışması’na, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İstinye Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi katıldı.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu olarak, 4 yıldır katılım göstermekte olduğumuz Ulusal Klavye Yarışması’nda 4. kez Şampiyonluk derecesini kazanmayı başarmıştır. Meslek Yüksekokulumuz Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencilerinden ÖZKAN BALİ ve MUSTAFA ŞEKER, grup kategorisinde Türkiye birinciliğini elde ederek, şampiyon ünvanını kazanarak, bizleri gururlandırdılar. Bireysel kategoride ise Özkan BALİ isimli öğrencimiz Türkiye 3.'sü olarak derece elde etti. "12. Ulusal Klavye Yarışması"nın ödül töreninde, Klavye Teknikleri dersi veren öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Cihat ÇETİN, Öğr. Gör. Necmettin ÇAKIR ile Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ’ye başarı plaketleri takdim edildi.