Armutlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu 2012-2013 Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Armutlu Balıkçı Limanı’nda gerçekleştirildi. Törene Armutlu Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Adem Taşcı, Yalova Üniversitesi’nin Akademik ve İdari Personeli, Armutlu İlçesinin Mülki İdare Amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından mezun olan öğrenciler adına Armutlu Meslek Yüksekokulu birincisi Selda Koç konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Armutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Güroy konuşmasında mezun olan öğrencilere gelecek yaşantıları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan da, Meslek Yüksekokulunun Armutlu ’da kurulum aşamasına ve yaptıkları desteklere dikkat çekerek yükseköğretime verilen öneme atıfta bulundu. Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım da yaptığı konuşmada Armutlu Meslek Yüksekokulu için planlanan strateji ve bunu gerçekleştirilme aşamalarına değindi. Armutlu Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ise öğrencilerden beklentilerini dile getirerek, öğrencilere iyi bir gelecek temennisinde bulundu.

Törende tek kişilik kukla gösterisi davetlilerden büyük beğeni kazandı. Gösteri sonrası bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Mezun olan tüm öğrencilere anı belgelerinin takdim edilmesinin ardından tören sona erdi.