Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Silpagar Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür etti. Görüşmede Çiftlikköy’e açılması planlanan meslek yüksekokulu ve burada açılması muhtemel bölümlerin neler olabileceği gibi konular ile bu doğrultuda yapılacak çalışmalar ele alındı. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar üniversiteden ayrıldı.