Çınarcık MYO’da Değişim Hareketliliği Tanıtımı Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü (YÜDİK) tarafından Çınarcık Meslek Yüksekokulu personeline ve öğrencilerine yönelik 2020-2021 Yurt İçi ve Yurt Dışı Değişim Hareketliliği Programları tanıtımı yapıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Köse, Öğr. Gör. Nejla Türkdoğan, Yeliz Bilmez ve Elif Nur Talaş tarafından gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde Erasmus, Mevlana ve Farabi değişim programları hakkında bilgi verildi. Çınarcık MYO, öğretim elemanları ve idari personeline yönelik gerçekleştirilen ilk tanıtımda yurt dışında ders verme, ders alma ve staj imkanları anlatıldı. Çınarcık MYO’nun tüm bölümlerinden Erasmus, Mevlana, Farabi temsilcileri öğretim elemanlarının da bulunduğu tanıtım, öğrenci ve akademisyenler için geliştirilebilecek ikili anlaşma içerikleri ve süreçleriyle ilgili bilgilendirme ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

İlk etkinliğin ardından Amfi 1 sınıfında öğrencilere yönelik yapılan 2020-2021 Öğrenci Değişim Programları Tanıtımı yoğun ilgiyle karşılandı. 200’e yakın öğrencinin katıldığı tanıtımda yeni dönem Erasmus, Farabi, Mevlana Değişim Programları kapsamında öğrenim ve stajla ilgili sunumlar yapıldı ve sorular yanıtlandı.

Etkinlik sonunda YÜDİK tarafından Çınarcık MYO öğretim elemanlarına, idari personeline ve öğrencilerine yönelik, Yalova Üniversitesi tarafından yüzde yüz geri dönüşümle üretilmiş saksıda çiçeğin de içinde bulunduğu birçok hediye dağıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca katılımcılara Çınarcık MYO yönetimi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.