Damla Projesi Gönüllüsü Gençler Rektörümüzü Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan “Damla Gönüllülük Hareketi” projesi kapsamında Yalova’da bulunan öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Suat CEBECİ’yi ziyaret ettiler.

Uygulamaya koyduğu projelerle ülkemizin çeşitli illerinden ve yurt dışından ülkemize eğitim için gelen gençlerimize ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıtmayı, milli ve manevi değerleri benimsetmeyi, yurtdışında yaşayan gençlerimizin belleklerini tazelemek suretiyle, ülkelerini daha yakından tanımalarını sağlayarak aidiyet duygularını geliştirmeyi hedef olarak belirleyen “Damla Gönüllülük Hareketi” projesi kapsamında Yalova’da bulunan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından kabul edildiler.

Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor Yalova İl Müdürü Mehmet Kalyon, Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerden “Damla Gönüllülük Hareketi” projesi hakkında bilgi alan Rektör Cebeci, böyle değerli bir proje kapsamında Yalova da bulunan öğrencileri Yalova Üniversitesi’nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek öğrencilere teşekkür etti.

Uluslararası ilişkilerde ve sosyal ilişkilerde bireysel ve materyalist çıkarların manevi duyguları her geçen gün yıprattığı günümüzde, gençlere milli ve manevi değerleri benimsetmeyi, vizyonlarını ve merhamet duygularını geliştirmeyi amaçlayan bu tür projelerin hayata geçirilmesinin çok önemli olduğuna değinen Prof. Dr. Cebeci, öğrencilere sıradanlığın dışına çıkmaları, katma değer üretmeleri ve aldıkları eğitimle topluma umut olmaları tavsiyesinde bulundu.

Ziyaret gençler tarafından Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci ye çiçek takdim edilmesi, Rektör tarafından öğrencilere hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.