Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2019 Yarışmasında Üniversitemizi Temsil Edeceklerdir.

18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında, Yeni İstanbul Havalimanı'nda düzenlenecek olan TEKNOFEST 2019 kapsamında yürütülecek yarışmalardan TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması kategorisinde, Yalova Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden oluşan YÜCE takımı yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.

Kavramsal tasarım raporu kabul edilen takımımız, yarışma kapsamında TÜBİTAK'ın vereceği maddi destek ile YÜCE isimli döner kanatlı insansız hava aracını oluşturarak, kategorisindeki ilgili görevleri yerine getirecektir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Fatih Aslan’ın danışmanlığını yürüttüğü takımımızın kaptanlığını Fatih M. Genç üstlenmiştir.  Takımımızın Pilotu Berat Ok’u, takım üyelerimiz Süleyman Burak Altınışık ve Yusuf Eren Üneyler'i, başarılı çalışmaları adına tebrik ediyor, kendilerini yarışma sürecinde tüm kalbimizle destekliyoruz.