Polimer Mühendisliği Bölümü Avrasya Plastik Fuarı’nda Stant Açtı

Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği bölümü, Türkiye’nin plastik sektöründeki en büyük fuarı olan 28. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’nda stant açtı. Polimer malzeme ve plastik sektörünün önde gelen firmaları ile sektöre hizmet eden akademisyen ve öğrencilerin de ziyaret ettiği fuarda tanıtım ve işbirliği konuları ile sektörün ihtiyaç duyduğu test ve analizler ile ilgili bilgilendirme de yapıldı. Ayrıca Polimer Mühendisliği öğrencileri, Polimer Mühendisliği Bölümü ve Polimer Araştırma Kulübü (YÜPAK) tarafından organize edilen teknik gezi ile de 8 Aralık Cumartesi günü fuara katılım sağlayacak.

Polimer Mühendisliği Bölümü, 6, 7 ve 8 Aralık tarihleri süresince TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde Ana Fuaye alanı F13 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.