Prof. Dr. M. Atilla Taşdelen Bilim ve Teknolojide Mükemmeliyet Ödülü’ne Layık Görüldü

Yalova Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı ve Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Atilla Taşdelen, İslam Ülkeleri İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Birliği Kurulu (COMSTECH) tarafından ‘2017 Yılı Bilim ve Teknolojide Mükemmeliyet Ödülü’ne layık görüldü.

İslam ülkeleri arasında parlak, gelecek vaat eden ve 40 yaşını doldurmamış genç akademisyenlerin araştırmalarını teşvik etmek amacıyla takdim edilen COMSTECH Bilim ve Teknolojide Mükemmeliyet Ödülü’nü kazanarak hem Ülkemizi hem de Yalova Üniversitemiz’i en iyi şekilde temsil eden Prof. Dr. M. Atilla Taşdelen Hocamızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.