Rektörümüzden Yalova Valisi Muammer Erol’a Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ve beraberindeki heyet Yalova Valiliği görevine atanan Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Öksüz ve Prof. Dr. Derya Güroy ile Genel Sekreter Sayim Oral, Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre Yalova Valiliği’ne atanan Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla tebriklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Muammer Erol, üniversitenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ve iyi niyet temennileriyle sona eren ziyaretin ardından Yalova Üniversitesi heyeti, Valilik makamından ayrıldı.