Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne Dekan Ataması Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Rabia Hacıhasanoğlu Aşılar üniversitemize gelerek dekanlık görevine başladı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Bülent Yiğit’ten görevi devralan Prof. Dr. Rabia Hacıhasanoğlu Aşılar Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanmış olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek Sağlık Bilimleri Fakültemizin ve Üniversitemizin gelişimine katlı vermek için çaba göstereceklerini söyledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Rabia Hacıhasanoğlu Aşılar’ı tebrik ederek görevinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci,  dekanlık görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Bülent Yiğit’e de bugüne kadar Fakülteye vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz yıl kuruluş sürecini tamamlayarak üniversitemize kazandırılan Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin üniversitemizin ve Yalova şehrimizin geleceğinde önemli yer tutacağının altını çizen Rektör Cebeci,  Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin akademik yapılanmasını hızla tamamlamak suretiyle önümüzdeki dönemde öğrenci kabulüne başlamasını arzu ettiklerini ifade etti.