Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanal Yansımalar Sergisi Düzenledi

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen “Sanal Yansımalar” başlıklı çevrimiçi uluslararası jürili karma sergi, 19 Haziran’da izleyicisi ile buluştu.

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, COVID-19 pandemisi döneminde sanatın birleştirici gücü ile insanları içerisinde bulundukları kaos ortamından uzaklaştırmak amacıyla Sanal Yansımalar Çevrimiçi Uluslararası Jürili Karma Sergisi düzenledi. Günümüz sanatının üretim modellerinin geniş ağına odaklanan Sanal Yansımalar Çevrimiçi Uluslararası Jürili Karma Sergisi, video, resim, dijital sanat, seramik, çini, özgün baskı teknikleri ve enstelasyon gibi tüm disiplinlerden eserleri 19 Haziran’da sanatsevelerle buluşturdu. Çeşitli üniversitelerden 308 akademisyenin 370 eser gönderdiği sergide, jüri değerlendirmesi sonucunda 241 katılımcının 297 eseri yayınlandı. 8 yabancı katılımcının 13 eserinin de yer aldığı sergiye ait seçkilere @yalovauniversitesi.stf adlı Instagram hesabından ve http://stf.yalova.edu.tr/ web sitesinden ulaşılabilir.