Termal MYO Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Termal ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Törene Termal Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrenciler adına konuşmayı Termal Meslek Yüksekokulu birincilikle bitiren Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Zeynep Nur Deniz yaptı. Zeynep Nur Deniz konuşmasında Termal Meslek Yüksekokulunda eğitim gördükleri süreç boyunca kendilerini bilgiyle donatan hocalarına, unutulmaz sevgi dolu anıları birlikte yaşadıkları arkadaşlarına ve onlara her türlü maddi - manevi desteği sunan ailelerine teşekkür etti.

Termal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bülent YİĞİT de öğrencilere bir diz tavsiyelerde bulundu. Mesleki yaşamda belirlenen hedeflere ulaşabilmek için ilk adımı aşkla atmak gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Yiğit öğrencilere meslek yaşamları boyunca miskinliğe ve yorgunluğa mahal vermeksizin daima özveriyle çalışmaları ve her gün en az bir saatlerini mesleki gelişim için okumaya ayırmaları tavsiyesinde bulundu. Prof. Dr. Bülent Yiğit Termal Meslek Yüksekokuluna katkıları dolayısıyla Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’e teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz de mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Mezun öğrenciler için yen bir sürecin başladığını ifade eden Prof. Dr. Öksüz öğrencilere eğitim hayatları boyunca kazandıkları becerileri geliştirmeleri, yeni beceriler kazanmak için çaba göstermeleri ve meslek hayatları boyunca yapacakları işi en iyi şekilde yapmaya gayret etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Termal Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt da mezun olan öğrencileri ailelerini ve onları geleceğe hazırlamak için özveriyle görev yapan Termal Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerini geride bıraktıkları başarılı eğitim-öğretim dönem için tebrik etti. Ülkemizin geleceği için eğitimli, kültürlü ve ahlaklı nesillere ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Kaymakam Kurt Termal Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bu doğrultuda eğitim aldığına ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik konuşmasında mezun olan öğrencilerden Termal ilçesini unutmamalarını istedi. Mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Başkan Atik öğrencilere sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulunarak sözlerine son verdi.

Açılış konuşmalarının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket ve anı belgeleri öğretim görevlileri ve protokol mensupları tarafından verildi. Ödül töreninin ardından tüm mezunların anı belgelerini almaları ve kep atma töreninin ardından Termal Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni sona erdi.