Üniversitemiz Halk Oyunları Ekibi Almanya’da Ülkemizi Başarıyla Temsil Etti

Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan halk Oyunları topluluğu Almanya’nın Ladenburg şehrinde düzenlenen Summerfest isimli festivalde üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.

Kültür Bakanlığı Sanatçısı Meral EVCİN ÖZDEMİR’in girişimleriyle festivale katılım gerçekleştiren öğrencilerimizin eğitmenliğini Halk Oyunları Eğitmeni Zafer ERBAKIŞ yaptı. Ladenburg şehrinde düzenlenen Summerfest festivali kapsamında 2 gün sahne alan öğrencilerimiz gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Etkinliğe Ladenburg Belediye Encümenleri, Ladenburg’un önde gelen iş adamları, Sivil Toplum Örgütleri ve bölgedeki dernek başkanları iştirak etti. Ladenburg da öğrencilerimiz Türk-İslam Kültür Cemiyeti Başkanı Sabit Uzun ve teşkilat üyeleri tarafından ağırlanıp yolcu edildi.