Üniversitemizde İftar ve Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen iftar ve bayramlaşma programı Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeli ile ailelerinin katılımıyla merkez yerleşkede düzenlendi. Program İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Behlül Düzenli’nin Kur’an tilavetiyle başladı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ali Erbaş bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesinde üniversite çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek sözlerine başladı. Kurumlarda sevgi, saygı ve sadakatin üç önemli unsur olduğuna vurgu yapan Prof.Dr. Erbaş bu doğrultuda sabırla ve samimiyetle çalışılması halinde kurumsal başarının yakalanacağını belirtti. Medeniyetimizin bilim ve ilime dayandığını söyleyen Prof.Dr. Erbaş bütün bilim dallarının önemli olduğunun ve birinin diğerinden daha üstün olmadığının altını çizdi. Üniversitelerin şehrin dışa açılan kapısı olduğunu ifade eden Prof.Dr. Erbaş akademik, idari personelimiz ve tüm Yalova halkı ile birlikte el ele vererek ve güç birliği yaparak Üniversitemizi layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade etti.

Rektör Prof.Dr. Ali Erbaş’ın konuşmasının ardından bayramlaşma merasimi yapılarak program tamamlandı.