Üniversitemizde Yıllık Sivil Savunma Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Sivil Savunma Birimi tarafından üniversite genelinde yapılan sivil savunma faaliyetlerine ilişkin yıllık değerlendirme toplantısı Rektörlük Konferans Salonunda yapıldı.  Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Genel Sekreter Ömer Naci Fidan ile Akademik ve İdari birim yöneticileri katıldı.

Toplantıda Yalova Üniversitesi Sivil Savunma Birimi yetkilisi Ömer Kesici tarafından Üniversitemizdeki Sivil Savunma faaliyetleri, tespit edilen eksiklikler ve sivil savunma görevlendirmelerine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.  Üniversite genelinde bina yöneticilerine ve sivil savunma görevlilerine sivil savunma faaliyetlerine ilişkin görevleri hatırlatıldı.

2018 ve 2019 yıllarında üniversite genelinde yapılan sivil savunma faaliyet ve tatbikatlarına ilişkin istatistiki verilerin de paylaşıldığı toplantı yeni dönemde yapılacak sivil savunma faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmelerin ardından sona erdi.