Yalova MYO Madde ve Tütün Bağımlılığı Konferansı Düzenlendi

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu, Madde ve Tütün Bağımlılığı Konferansı düzenledi. Yalova Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Gülsüm Yurtseven ve Yeşilay Yalova Şubesi öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Yalova Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda akademisyen de yoğun ilgi gösterdi. Madde ve tütün kullanılmasının psikolojik, sosyal ve fiziksel zararlarının vurgulandığı konferansta, madde bağımlılığıyla mücadelenin doğru yolları da anlatıldı. Ayrıca madde ve tütün bağımlılığıyla mücadele etmek için Yeşilay’ın sunduğu destekler hakkında da bilgi veren Yeşilay Yalova Şubesi yetkilileri, programın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.