Yapay Zekâ Araştırmacıları ICIDAAI’20’de Buluşacak

Yapay zekâ üzerine çalışan bilim insanları ve sektör uzmanları 8-11 Ekim 2020 tarihleri arasında Yalova Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan International Conference on Interdisciplinary Applications of Artificial Intelligence 2020’de (ICIDAAI’20) bir araya gelecek.

Yalova Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, University of Engineering and Technology (UET) Lahore, Univerzita Mateja Bela, Uluslararası Vizyon Üniversitesi, University of Tlemcen, Universite 8 MAI 1945 Guelma ve IQRA National University iş birliği ile düzenlenecek olan ICIDAAI'20, Yalova’da, Rizom Otel’de gerçekleşecek. Hem sosyal bilimlerden hem de fen bilimlerinden yapay zekâ kapsamındaki çalışmaların sunulacağı ICIDAAI'20’nin başvuruları 8 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.

Uluslararası Düzeyde Yoğun Katılım Bekleniyor

Uluslararası düzeyde yoğun katılımın beklendiği ICIDAAI'20’de Machine Intelligence Research (MIR) Laboratuvarları’nın Yöneticisi Prof. Dr. Ajith Abraham “Endüstri 4.0: Yapay Zekâ ve Veri Bilimlerinin Rolü” ve alanında lider araştırmacılardan Prof. Dr. Maged M. Dessouky “Maliyet Paylaşımlı Ulaşım Sistemleri” konulu konuşmalarını gerçekleştirecek. Ülkemizde yapay zekâ alanındaki önde gelen araştırmacılardan Prof. Dr. Derviş Karaboğa ve Prof. Dr. Ercan Öztemel’in de katılacağı ICIDAAI'20’de bildiri metinleri İngilizce dilinde olacak. Seçilen çalışmaların, anlaşmalı SCI, SCI-Expanded indeksli dergilerde yayınlanması planlanıyor.

ICIDAAI’20 ile ilgili daha fazla bilgiye http://icidaai.yalova.edu.tr adresindeki web sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.

Yapay Zekâ Araştırmacıları Uluslararası Bu Konferansta Buluşacak

Uluslararası Düzeyde Yoğun Katılım Bekleniyor

Uluslararası düzeyde yoğun katılımın beklendiği ICIDAAI'20’de Machine Intelligence Research (MIR) Laboratuvarları’nın Yöneticisi Prof. Dr. Ajith Abraham “Endüstri 4.0: Yapay Zekâ ve Veri Bilimlerinin Rolü” ve alanında lider araştırmacılardan Prof. Dr. Maged M. Dessouky “Maliyet Paylaşımlı Ulaşım Sistemleri” konulu konuşmalarını gerçekleştirecek. Ülkemizde yapay zekâ alanındaki önde gelen araştırmacılardan Prof. Dr. Derviş Karaboğa ve Prof. Dr. Ercan Öztemel’in de katılacağı ICIDAAI'20’de bildiri metinleri İngilizce dilinde olacaktır. Seçilen çalışmalar, anlaşmalı SCI, SCI-Expanded indeksli dergilerde yayınlanması planlanmaktadır.

ICIDAAI’20 ile ilgili daha fazla bilgiye http://icidaai.yalova.edu.tr adresindeki web sayfası üzerinden ulaşılabilir.