1. Halı Saha Futbol Turnuvası

Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen öğrenciler arası 1. Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçı, Rektör Yrd. Prof. Dr. Hüseyin YILDIRIM ve FIFA kokartlı hakemimiz Halis ÖZKAHYA ’nın da katılımlarıyla 09.06.2014 tarihinde Çınarcık Şenkal Halı Saha Tesisleri ‘nde düzenlenmiştir.

FIFA kokartlı hakemimiz Halis ÖZKAHYA tarafından yönetilen ve “İhtiyargücü” ile “Korumaspor” arasında oynanan final maçını farklı kazanan Korumaspor, ilk şampiyonumuz olmuştur.

Bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen, Rektör Yrd. Hüseyin YILDIRIM ’a, İl Hakem Kurulu başkanı Sedat KARAAĞAÇ ‘a, İl Hakem Kurulu eğitim sorumlusu Müfit SİLAHTAROĞLU ‘na teşekkür ederiz…