2017 ÖSYS SONUCUNDA FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1-Fakültemize yerleşen öğrencilerin ubs.yalova.edu.tr adresinden ön kayıt yapması zorunludur.

2 E-kayıt yapan öğrenciler ( E- Devlet üzerinden),  ubs.yalova.edu.tr adresinde  sisteme girdikten sonra muafiyet ve yeterlilik sınavlarına katılmak ve isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak isteyip istemediklerine dair anketi doldurmaları istenecektir(Ön Kayıt işlemi). 11 – 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. E-Devlet üzerinden kayıt yapan ve  ubs.yalova.edu.tr adresi üzerinden ön kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır. Bu işlemleri yapan öğrencilerimizin Fakültemize gelmesine gerek bulunmamaktadır. Öğrencilerimizden herhangi bir belge talep edilmemektedir.

ÖSYM ÖN KAYIT için TIKLAYINIZ

E -DEVLET KAYIT İŞLEMİNİ YAPAN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ LİNKTEN DOĞRULAMA YAPABİLİRLER.

E DEVLET KAYIT DOĞRULAMA. Tıklayınız

3- 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrenciler 14 - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında fakültemize başvurarak şahsen kayıt (fakültemize  gelerek kayıt) yapacaktır.

4Öğrenim ücreti/katkı  Payı:  Birinci öğretim öğrencileri herhangi bir ücret yatırmayacaktır. Ancak ikinci üniversitesini/bölümünü Üniversitemizde sürdürecek olan öğrenciler katkı payını yatıracaklardır. İlk defa kayıt yaptıran ikinci öğretim öğrencileri ve ikinci üniversitesini üniversitemizde sürdürecek olan birinci öğretim öğrencileri 11-15 EYLÜL 2017 tarihleri arasında, katkı payı/öğrenim ücretlerini; Vakıfbank internet hesabına, Şubelerine veya bankamatiklerine bizzat giderek T.C. kimlik numaralarını adını ve soyadını vererek yatıracaklardır.

5- Kayıt işlemini bitiren öğrencilerimiz  11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında ders kaydı yapacaklardır. İlgili dönemlerin ders kaydı danışmanlarının kontrolünde gerçekleşecektir.

6-  Muafiyet Sınavı, Derslerin Başlangıç tarihi, Sınav Tarihleri vb. bilgiler için

Akademik Takvimi tıklayınız.