2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2013 - 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni  Sporium Tesislerinde gerçekleştirildi. İlk kez mezun vermenin heyecanını yaşadığımız törene Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Niyazi ERUSLU, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Hayri EREN, Rektör eski Yardımcısı ve Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr.Talip ALP, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rafet BOZDOĞAN, Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İsmet ÇAVUŞOĞLU, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof.Dr. Kenan DAĞCI, Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜBİTAM) Müdürü Prof.Dr. Yaşar BECERİKLİ, Yalova Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Refik ALAN, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Mustafa ÖKSÜZ, Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Salih BATAL, Fakültemiz Akademik ve İdari personeli, sponsor firma temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi ERUSLU yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak yeni hayatlarında başarılar diledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rafet BOZDOĞAN yaptığı konuşmasında tüm öğrencilerimizi ve ailelerini selamlayıp başarılar diledi.Törende, mezun öğrenciler adına Mühendislik Fakültesini birincilikle bitiren Polimer Mühendisliği Bölümü öğrencisi Cenk KURTULUŞ da bir konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere derece belgeleri ve plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Daha sonra mezuniyet anı kütüğüne Fakülte birincisi tarafından plaket çakıldı. Toplu olarak Mühendislik andının okunmasının ardından kep atma töreni yapıldı. 2014 mezuniyet programı kokteyl ve öğrencilerin eğlenceleriyle devam ederek son buldu. Tüm mezunlarımızı ve ailelerini kutlar hayat boyu başarılar dileriz.

Mezuniyet törenimize sponsor olarak katkıda bulunan Evci Plastik, Beno Plast  ve PGM Proje Gözetim Müşavirlik firmalarına teşekkür ederiz.