2015 Mezuniyet Töreni

Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim Yılı 2. Dönem Mezuniyet Töreni ve Kokteyli 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Merkez Yerleşkede gerçekleştirildi. Törende, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi ERUSLU, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rafet BOZDOĞAN tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Fakültemizde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi ve tören programına mezun olan öğrencilerimize öğretim elemanları tarafından  anı belgelerinin verilmesi ile devam edildi.

Törende, mezun öğrencilerimiz adına bir konuşma yapan Mühendislik Fakültesi Birincisi Dilan ALTINDAĞ tarafından anı kütüğüne plaket çakıldı ve tüm öğrencilerimiz tarafından Mühendislik Andı okunarak kep atıldı.

Akademik personelimiz, öğrencilerimiz ve sayın aileleri için verilen kokteylde öğrencilerimizden oluşan müzik grubunun ve DJ'in sahne almasının ardından 2014-2015 Eğitim Yılı 2. Dönem Mezuniyet Töreni ve Kokteyli sona erdi.

Mezuniyet törenimize katılarak bizleri onurlandıran davetlilerimize ve destek veren sponsorlarımıza teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.