Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü öğrencileriA HABER Stüdyolarını ziyaret etti.

Yrd Doç.Dr. Mine Artu Mutlugün'ün sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitim gezisinde Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü öğrencileri A HABER Genel Müdürü sayın Haluk Çimen ve A HABER Prodüksiyon Müdürü sayın Mehmet Ali Esirgenç tarafından ağırlandı. Kanalın tüm birimlerini tek tez gezdirerek çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi verdi.  Ana kumanda odası, Montaj stüdyoları, haber merkezini de  gezen öğrenciler A HABER canlı haber yayını sırasında yayını mutfağından izleme fırsatı buldu.
Tüm haberlerinin şekillendiği ve üst düzey yöneticilerinin karar aldığı haber masasında  A Haber Prodüksiyon Müdürü Mehmet Ali Esirgenç ile bir toplantı gerçekleştiren öğrenciler gazetecilik ve yayıncılık mesleği, haber yapım ve yayın aşamaları hakkında ilk elden  bilgi alırken mesleğe de ilk adımı atmış oldular. Görüşmeler sonarsında Yalova Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerine A HABER stüdyolarında staj yapma fırsatı da sağlanmış oldu.