1. Uluslararası Akademik Sanat Günleri Etkinlikleri

1. Uluslararası "Akademik Sanat Günleri" Etkinlikleri; 10-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Yalova Üniversitesi, Sanat ve Tesarım Fakültesi tarafından düzenlendi.

1. Uluslararası "Akademik Sanat Günleri" Etkinlikleri kapsamında bir karma sergi açılışı ve 8 günlük oturum olarak planlanmıştır. 10 Eylül 2015 tarihinde saat 14:00'te açılış konuşması, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Sn. Prof.Dr.İsmet ÇAVUŞOĞLU tarafından yapıldı. Açılışa Yalova Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr.M.Niyazi ERUSLU, İl Jandarma Komutanı Alb.Osman ARSLAN İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali SÜVARİ ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz METE katılmıştır.

Etkinlikler aşağıda isimleri bulunan akademik çalışmalarıylada bilinen sanatçılardan oluşmaktadır.

SERGİ KATILIMCILARI

Prof.Dr.Dimitır Nikolov CHOLAKOV