Performans Programı ve Performans Bütçe Hazırlık Toplantı Duyurusu

Üniversitemiz 2017 Yılı Performans Programı ile Performans Esaslı Bütçe Hazırlık Çalışmalarına Başlanılmıştır. Yapılacak Çalışmalar Hakkında 22 Haziran 2016 Çarşamba Günü Saat 14:00'te Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Konferansı Salonunda Akademik ve İdari Birimleri Temsilcilerine Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirilecektir.

Toplantıya Performans Programı ve Performans Esaslı Bütçe Hazırlık Sürecinde Görev Alan; Üniversitemiz Akademik Birimlerde Fakülte Enstitü Yalova Meslek Yüksekokul Sekreterleri ve İdari Birimlerde Şube Müdürleri ile birlikte Birimlerdeki İdari ve Mali İşler Görevlilerinin Katılması Gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı