Çınarcık Meslek Yüksekokulu Ailesi İftarda Buluştu

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu personellerimiz geleneksel İftar Programında bir araya geldi.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, kurumun çeşitli kademelerinde görev yapan akademik ve idari personel ile ailelerini bir araya getirdi. Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde düzenlenen ve dayanışma ile gerçekleştirilen programda oruçların açılmasının ardından, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Volkan Topçu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü'nde yeni göreve başlayan Öğr. Gör. Rabia Şeyma Gün'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Hukuk Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Celal Kul'un başka bir üniversiteye geçmesi dolayısıyla üniversitemizdeki emekleri için teşekkür eden Topçu, kendisine yeni çalışma hayatında başarılar diledi. Müdür Topçu'nun konuşmasının ardından Yüksekokul Sekreteri Soner Taşova’nın yaptığı yemek duası ve fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.