Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerimizden “Geleceğe El Uzat” Projesi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Geleceğe El Uzat” Projesini gerçekleştirdi.

Gençlerimizin ve yaşlılarımızın bir araya getirilmesi amaçlanan proje kapsamında, Çınarcık Huzurevi'ne yönelik çalışma içerisinde birçok etkinliğe imza atıldı. Belirlenen haftalar içerisinde gerçekleştirilen projede öncelikle yaşlılarımızla tanışma etkinliği düzenlendi.

“Geleceğe El Uzat” projesinde sinema, tiyatro, el sanatları gibi alanlarda birçok etkinlik gerçekleştirildi. “Eski Zamanları Yad Etme” adlı programda öğrencilerimiz ve yaşlılarımız, birlikte yeşilçam sinemasından seçme filmler izleyip, yine öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Bizim Köyün Nineleri” adlı drama sahnelendi. Bir arada eğlenmenin amaçlandığı “70’ler Partisi” isimli bir eğlence programı gerçekleştirildi. Son olarak ise “Ahşap Boyama” etkinliği düzenlendi. Yaşlılarımız ve öğrencilerimizin 70’ler partisinde çektirdiği fotoğraflar çerçevelenip süslendikten sonra yaşlılarımıza öğrencilerimiz tarafından hediye edildi.