Futbol, Basketbol ve Voleybol Turnuvaları İçin Kayıtlar Başladı, Son Tarih: 26 Mart

Yalova Üniversitesi Spor Turnuvaları İçin Kayıtlar Başladı

Sporsever Tüm Öğrencilerimizi Bekliyoruz

Son Kayıt Tarihi : 26 Mart 2022

Kayıt İçin:
Ahmet Taş - 05326759509
Reha Baran - 05355802012

YALOVA ÜNİVERSİTESİ HALI SAHA OYUN KURALLARI VE ŞARTLARI

1. Takım isim listesine en fazla 15 oyuncu yazılabilir

2. Sahaya çıkacak takım biri kaleci olmak üzere 7 kişiden oluşur.

3. Maç başlamadan önce esame listesi hakeme verilmelidir. İsmi verilmeyen oyuncular oynayamaz.

4. Müsabakalar 20 şer dakikadan çift devre halinde oynanır. Devre arası 5 dakikadır.

5. Halı sahada taç kuralı uygulanmaz.

6. Sağlık beyan formunu turnuvaya katılan her sporcunun şahsi olarak doldurması zorunludur

7. Her oyuncu sadece bir takım listesinde yer alabilir.

8. Müsabakalarda tekmelik kullanılması önerilir.

9. Müsabakalarda halı saha kullanımına uygun (krampon) veya halı saha ayakkabısı giyilmesi zorunludur.

10. Saha içi ve dışında olay çıkaran oyuncu ve takımlar turnuvadan ihraç edilir.

11. Hakeme, takım arkadaşına ve rakibe küfür-hakaret etmek kırmızı kartla cezalandırılır.

12. Oyundan veya turnuvadan ihraç edilen oyuncular ödülden faydalanamaz.

13. Oyun kurallarına uymayan, taşkınlık yapan, fair play kuralları dışında davranan hakeme, arkadaşına veya rakibine fiili müdahalede bulunan veya teşebbüs eden öğrenciler gerekli görüldüğü takdirde Üniversite Disiplin Kuruluna Sevk edilir

14. Futbol oyun kuralları geçerlidir.

15. Oyuncular spor kıyafetlerini (forma, ayakkabı, tekmelik vb.) kendileri temin eder.

16. Turnuvaya katılacak olan takımlarda, Üniversitemizin Futbol Takımında oynayan en çok iki oyuncu bulunabilir.

17. Takım kafile listesinde bulunmayan oyuncu (kaçak oyuncu) oynatıldığı tespit edildiğinde oynatan takım ihraç edilir. NOT: Organizasyona katılacak takım sayısı sınırlı olup (32 takım) ilk başvuru esasına göre kayıtlar alınacaktır.

NOT: Turnuva, üniversitemizin öğrencileri arasında olacaktır.