IEEE Yalova Üniversitesi Öğrenci Kulübü Enerji Günleri Etkinliği Gerçekleştirdi.

IEEE Yalova Öğrenci Kolu PES komitesinin bu yıl 3’üncüsünü  düzenlemiş olduğu Enerji Günleri etkinliğini 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

Enerji sektöründe önde gelen isimleri Yalova Üniversitesi öğrencileriyle buluşturarak, onların tecrübelerini, deneyimlerini ve teknik bilgilerini öğrencilere aktarmasını hedefleyen Enerji Günleri Etkinliği, iki gün boyunca devam etti. Seminer kapsamında toplamda 11 farklı konuşmacıya söz verildi   ve ortalama 100 kişilik bir katılımcı sayısına ulaşıldı. İlk gün Ahmet Aytaç ile başlayan seminer Alper Kalaycı ile sonlandı. İkinci gün ise Meriç Bulak ile başlayan gün okulumuz mezunları Özlem Kara ve Alper Keleşoğlu ile sona erdi.

Yalova Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisi ve interaktif katılımıyla iki gün süren etkinlik, keyifli ve bilgilendirici olmakla beraber öğrencilere farklı bakış açıları ve kapılar açtı.