İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektöründen Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, mevkidaşı Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret etti. Yeni görevi dolayısıyla tebriklerini ileten Rektör Köse, Rektör Bahçekapılı’ya iyi dileklerini sundu.

Yalova Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında geliştirilebilecek projeler konuşuldu. Geçmişte İzmit Katip Çelebi Üniversitesinde önemli görevlerde de bulunan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, yeni dönemde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile her konuda iş birliğine açık olduklarını belirtti.