Öğrencimiz Üniversitelerarası Bilek Güreşinde Türkiye Üçüncüsü Oldu

Öğrencilerimizden Elif Hatice Alptekin, Türkiye Üniversiteler Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak üniversitemizi gururlandırdı. Başarısına istinaden öğrencimizi makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, öğrencimize hediye takdim etti.

Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölümü Gemi İnşaatı programı öğrencilerinden Elif Hatice Alptekin, 8-11 Mart tarihleri arasında Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı, 34 üniversite ve 250 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası'na katıldı.

Yalova Üniversitesi’ni Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında başarıyla temsil eden Alptekin, rakiplerini birer birer devirerek kadınlar 70 kilo sıkletinde sol kolda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Ayrıca sağ kolda da Türkiye dördüncüsü olan öğrencimiz Elif Hatice Alptekin üniversitemize çifte gurur yaşattı.

Başarıya kayıtsız kalmayan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, öğrencimizi makamında ağırlayarak tebrik etti. Türkiye üçüncüsü olan Elif Hatice Alptekin’e bu zaferin daha sonraki nice başarıların ilki olması dileğiyle Teşekkür belgesi ve hediye takdim eden Rektör Cebeci, öğrencimizle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yalova Üniversitesini temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Alptekin hediye ve desteklerinden ötürü rektörümüze teşekkür ederken "8 Mart dünya kadınlar günü gibi bir önemli günde bir kadın olarak okulumu temsil etmekten ve dereceyle dönmekten gurur duyuyorum. Başta üniversitemin kadın öğrencilerinin, saygı değer kadın çalışanlarımızın, kadın öğretim görevlilerimizin, tüm Türk kadınının, Türk kadın sporcuların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar bu şampiyonluğumu da adına yarıştığım Yalova Üniversitesindeki her kadına armağan ediyorum." İfadelerini kullandı.

Öğrencimizi çifte başarısından dolayı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.