Öğretim Üyemizin Kitabı Raflarda Yerini Aldı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tarık Ergüven’in hazırladığı, sporla ilgilenen tüm bireyler için kılavuz niteliği taşıyan ‘Spor Diyeti’ kitabı yayımlandı.

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tarık  Ergüven’in 17 yıllık sektör tecrübesi ve Alman Spor Üniversitesinde Profesyonel Sporcu Beslenmesi alanında aldığı eğitimlere dayanan, bilimle uygulamanın bir çatı altında toplandığı ‘Spor Diyeti’ kitabı, farklı spor dalları ve farklı dönemler için farklı beslenme stratejileri sunuyor. ‘Bireysel İhtiyaçlara Uygun Besin Değeri Yüksek Beslenme İle Performans Artırma ve Taekwondo’ya Özel Beslenme Önerileri’ temalarının işlendiği kitap özellikle spor camiasında büyük beğeni topladı.

Profesyonel anlamda spor yapan bireyler ve beslenme konusunda üniversitede ya da diğer kurumlarda eğitim gören öğrenciler için uygulamalı bir kılavuz niteliği taşıyan ‘Spor Diyeti’ kitabını topluma kazandırarak Üniversitemizi gururlandıran Dr. Ahmet Tarık Ergüven’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.