Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı

Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Cemil Koyunoğlu'nun editörlüğünü yaptığı ve enerji alanındaki öğrencilere rehberlik edecek, “Algal Biotechnology for Fuel Applications" isimli kitabı yayımlandı.

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Cemil Koyunoğlu’nun editörlüğünü yürüttüğü “Algal Biotechnology for Fuel Applications” isimli kitap, “Bentham Science” uluslararası yayınevi tarafından yayımlandı. Deniz yosunları (makro alg) ve mikro alglerin yetiştirilmesinden biyoakıt üretim süreçleri ve elde edilen yakıtların analizlerine kadar güncel referanslardan oluşan on beş bölüm, okuyucuya bilinçli bir bakış açısı vererek, konu üzerine genel bir bakış sunarak okuyucuların ilgisine sunuldu.

Dr. Cemil Koyunoğlu hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."