Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

2022-2023 Akademik Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri, sunumunda bölümler, fakülte kadrosu,   öğrenci ve yayın sayısı ile ilgili bilgiler verdi. Fakülte Akademik ve İdari personelinin de tam kadro olarak katıldığı toplantıda geçtiğimiz günlerde tamamlanan Özel Yetenek Sınavı ile ilgili istatistiklere de değinen Dekan Geri, Yetenek Sınavı Sonucu toplam 12 milli, 6 engelli ve toplamda 110 öğrencinin kayıt hakkı kazandığını ve fakülte kontenjanının dolduğunu vurguladı.

Son olarak fakültenin gelecek planları ve projeler hakkında bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Serdar Geri, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi.