Yalova Nene Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Myo'muzu Ziyaret Etti

Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Fadime Ünal ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Ayşe Uzel eşliğinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretçiler, Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Tuba Çoban, Yüksekokul Sekreteri Soner Taşova ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından karşılandı.

Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf 2. öğretim öğrencileri Tuğçe Türkmen, Şükran Yurtseven, Beyzanur Büyüksütçü ve Edanur Üzümcü'nün, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansev Karakuş’un Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlamış oldukları Çocuk Gelişimi Rehberi ile sunumlarını ayrıntılı bilgilerle gerçekleştirdi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. Ardından bölüm sınıfları ve atölyeler gezildi. Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri memnuniyetlerini dile getirerek okuldan ayrıldı.