Yalova Üniversitesi Kadınlar Günü'nde Ankara'da Temsil Edildi

Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elif Yüksel Oktay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’da önemli etkinliklerde yer aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonunda İç İşleri Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’deki kadın muhtarları bir araya getiren etkinlik düzenlendi. Yalova’daki kadın muhtarların ve Yalova Milletvekili Meliha Akyol’unda yer aldığı etkinliğe Yalova Üniversitesini temsilen Yalova Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elif Yüksel Oktay katıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’la birlikte katılım gösterdiği etkinlikte yaptığı konuşmasında; ‘Kadınlara hak ettiği değeri vermek; inancımızın, kültürümüzün, medeniyetimizin, Anayasa ve yasalarımızın bize emridir’ sözlerine yer vererek kadınların toplumumuzdaki önemini bir kez daha vurguladı.

Kadınlar Günü dolayısıyla yapılan etkinlik katılımlarının ikinci durağı Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlik oldu. Yalova Üniversitesinin de Prof. Dr. Elif Yüksel Oktay tarafından temsil edildiği etkinlikte, Türkiye’deki güçlü kadın yöneticiler bir araya geldi.