Yalova Üniversitesi Kampüs Cami Hızla Yükseliyor

Yalova Üniversitesinin Merkez Kampüsünde inşaatı devam eden Kampüs Cami için çalışmalar hızla devam ediyor.

Yalova Üniversitesi Geliştirme Derneği’ne yapılan bağışlarla bütçesi karşılanan Kampüs Cami inşaatının en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, “Yeni kurulan fakülte ve bölümlerimiz, artan öğrenci sayımızla gelişmeye devam eden ve edecek olan Yalova Üniversitesinde kampüsümüzde ibadet edilebilecek bir camiye ihtiyaç vardı. Bu cami ayrıca İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerine de katkı sunacak. Bütçesi tamamen Yalova Üniversitesi Geliştirme Derneği tarafından karşılanan Kampüs Cami inşaatı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. En kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.