Yalova Üniversitesi U14 Futbol Takımı Finalde

“Yıldızlar Spor” adı ile katıldığımız TFF U14 yaş grupları Yalova Ligini lider tamamlayan takımımız, 23 Haziran Perşembe günü oynanacak finalde şampiyonluk mücadelesi verecek.

TFF U14 Yaş grupları ligine “Yıldızlar Spor” adı ile katılan Üniversite takımımız Yalova Ligini lider tamamladı. Yarı finalde Yalova’nın köklü kulüplerinden Acarspor’u 3-1 mağlup eden takımımız finalde Çiftlikköy Kültür Spor’un rakibi oldu. 23 Haziran Perşembe günü saat 19:30’da “Amatör-1 saha”da takımar Yalova şampiyonu olmak için ter dökecek.

Final maçı öncesi konuşan Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yalçın Tokay:

“İlk senemizde finale çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Takımımızın oluşmasında hem bizlere teknik ve oyuncu desteğinde bulunan hem de tescil döneminde yetiştiremediğimiz lisans işlemlerinden dolayı üniversitemize kapılarını açan Yalova Bahçelievler Spor Kulübü ile Yıldızlar Spor Kulübü yönetimi ve camialarına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca spor kulübümüze desteklerini esirgemeyen rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Üniversite Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Üniversitemiz spor kulübünün bundan sonraki süreçte de Yalova’nın kıymetli kulüpleriyle tüm branş ve kategorilerde ortak çalışmalarda bulunacaklarını belirten Tokay, Yalova ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Perşembe günü oynayacakları final müsabakası öncesi centilmen bir şekilde hem rakipleri Çiftlikköy Kültür Spor’a hem de kendi oyuncularına başarılar dileyen Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yalçın Tokay tüm futbolseverleri final maçına davet etti.