YÖKAK Başkanlığı Tarafından Webinar Düzenlendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen 2021 Yılı Kurumsal Değerlendirme Programları ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Bilgilendirme Webinarı, Yalova Üniversitesi'ni temsilen Kalite Komisyonu'ndan sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. F. Jülide Hızal Yücesoy ile Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selami Özcan'ın katılımıyla gerçekleşti.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın "Raporlar ve Göstergeler" başlıklı sunumuyla başlayan webinar, YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım'ın 2020 yılında KİDR'lerin hazırlanması sürecinde kullanılan dereceli değerlendirme anahtarı (rubrik), 2021 yılı Kurumsal Değerlendirme Süreçleri'ne İlişkin Bilgilendirme ve  KİDR hazırlanmasına yönelik sunumları ile devam etti.

Çok sayıda üniversitenin katılımıyla gerçekleşen 2021 Yılı Kurumsal Değerlendirme Programları ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Bilgilendirme Webinarı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.