Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri DEMİREL ve Ak Parti İl Yönetimi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri DEMİREL, İl Başkanı Yusuf Ziya ÖZTABAK ve Ak Parti Yalova İl Yönetimi Rektörümüz Prof. Dr. Güler ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanması dolayısıyla Prof. Dr. Güler ALKAN’ı tebrik eden Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri DEMİREL Rektör ALKAN’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yalova Milletvekili Fikri DEMİREL, İl Başkanı Yusuf Ziya ÖZTABAK ve Ak Parti Yalova İl Yönetimine teşekkür etti. Yalova Üniversitesi’nin son durumu ve gelişim sürecinin ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan heyet üniversiteden ayrıldı.