Rektörümüz 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne Katıldı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ve senato üyelerimiz, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öksüz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Cihangir Akın, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alican Dağdeviren, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Öztaş ve Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fikret Yüksel, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının yanı sıra YÖK üyeleri, ilgili Kurum Başkanları, tüm üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.