Esenköy Belediyesinden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya Ziyaret

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Belediye Daimi Meclis Üyesi Erdem Küçük ve iş insanı Erdal Altun Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve beraberindeki heyet Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı tebrik eden Mehmet Temel, Esenköy Belediyesi Daimi meclis üyesi Erdem Küçük ve iş insanı Erdal Altun başarı dileklerini ilettiler. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da Başkan Temel ve beraberindeki heyete üniversitenin genel durumunu anlattı. Başkan Temel’in de Rektör Bahçekapılı’ya Esenköy Belediyesi hakkında bilgi verdiği ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.