Hukuk Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr.Seyithan Deliduman Yeniden Atandı

Yalova Üniversitesi  Hukuk Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr.Seyithan Deliduman yeniden atandı. 18 Şubat 2010 tarihinde Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesine Kurucu Dekan olarak atanan Prof.Deliduman 3 yıllık görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Genel Kurulu tarafından 2.kez Dekan olarak atandı. Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin diğer hukuk fakülteleri arasında bir yer edinmesinde önemli katkısı olan Dekan Prof.Deliduman’ın yeniden atanması akademik camia tarafından memnuniyetle karşılandı. Prof. Deliduman Kurucu Dekan olarak atandığı Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde görev yaptığı 3 yıl içerisinde öğrenci sayısını 77’den 355’e, idari personel sayısını 3’ten 6’ya, Yardımcı Doçent sayısını 11’den 16’ya ve Doçent sayısını 1’den 3’e çıkararak kısa süre içinde Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni Türkiye’nin önemli hukuk fakülteleri arasına girmesini sağladı.