Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Düzenlenen İftar Davetine Katıldı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen iftar davetinde bir araya geldi.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Yalova il Sağlık Müdürü Emrah Eray ve Yalova kamu hastaneleri Başkanı Burak Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  daveti üzerine Ankara Beştepe de verilen iftar davetine katıldı.

Farklı kademelerde sağlık çalışanları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen iftar davetinde bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’nın da bulunduğu iftar programı, Cumhurbaşkanının açılış konuşmasıyla başladı. Katılımcıları selamlayarak ve Ramazan-ı şeriflerini tebrik ederek açılış konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurt içinde ve yurt dışında insanlara sağlık hizmeti sunmak için fedakârca çalışan ve çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu.