Rektörümüzden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’nın da bulunduğu İl heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da bulunduğu İl heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Yalova Üniversitesiyle Sağlık Bakanlığı arasında iyi niyet işbirliği anlaşmaları konusunda mutabık kalınan ziyaret hakkında konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı “Üniversitemize desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.